+36204672114 info@eskuvodj.net

Esküvői DJ szolgáltatás

Engem keresel, ha…

Fiatal, jófej gondolkodásmódú DJ-t keresel aki nem csak egy stílust játszik egész éjjel, hanem szórakoztatni tud mindenkit a 8 évestől a 80 évesig.

Olyan DJ-t keresel aki nem beszél tele percenként minden zenét, ezzel is leplezve, hogy nem ismeri valójában csak a PLAY gombot.

Olyan lemezlovast keresel aki alkalmazkodik a ti, valamint vendégeitek igényeihez és teljesíti a zenei kéréseket is.

Olyan DJ-t keresel, aki legális, engedélyekkel rendelkezik és így nem veszélyeztetheti életed legszebb napját egy esetleges ellenőrzés.

Egy személyes, vagy online találkozó alkalmával átbeszéljük az elképzeléseiteket, ha pedig valamiben bizonytalanok lennétek, legjobb tudásom szerint segítek a döntésben.

Amit nyújtok:

N

Nyugalmat

Minden szükséges engedéllyel rendelkezem, így nem veszélyezteti a nagy napotokat egy esetleges ellenőrzés sem. A szolgáltatásról természetesen számlát állítok ki.

N

Minőséget

Teljeskörű professzionális hang-, és fénytechnikát, látványos LED fényeffektekkel és hangulatvilágítással. Emellett mindig naprakész DJ-t, mind technikailag, mind zeneileg.

N

Kiszámíthatóságot

Nincsenek extra és rejtett költségek, kizárólag a csomagok árai.

N

Megnyerő megjelenést

Mobil DJ és fényállványt használok, paravánnal, ami amellett, hogy önmagában is esztétikus, tökéletesen eltakar minden kábelt és egyéb berendezést. Így nem kell attól tartanod, hogy a DJ pult elrontja az esküvőd látványát.

zeneszám, amely folyamatosan bővül!

év tapasztalat!

%

pozitív visszajelzés!

A szolgáltatás részei:

Folyamatos kapcsolattartás, tanácsadás

Telefonon, vagy emailben segítek bármilyen felmerülő kérdésben, legyen szó zenéről, forgatókönyvről, vagy más egyébről.

g

Nyitótánc zene megvágása

Ha több dalra szeretnétek elkészíteni a koreográfiát, szívesen segítek összevágni a zenéket hozzá. Természetesen díjmentesen.

Online zene

Online zenei adatbázis, melynek segítségével bármilyen zenei kívánság azonnal teljesíthető magas minőségben, mixelve. 

Vacsora zene

A vacsora alatt szolíd, halk Lounge zenét játszok, ami alatt elhangzik jónéhány a bulira hangoló sláger is odaillő változatban. Természetesen ettől eltérhetünk a ti igényeitek szerint. 

KÉRJ AJÁNLATOT

Keress bátran elérhetőségeim egyikén, vagy töltsd ki az oldalon található ajánlatkérő űrlapot IDE kattintva és 24 órán belül jelentkezem a válasszal!