+36204672114 info@eskuvodj.net

Az esküvői buli szervezése általában nagyon költséges, de néhány egyszerű ötlettel és trükkel spórolhatsz rajta, miközben egy igazán emlékezetes esküvői bulit szervezel. Íme néhány tipp a jó esküvői buli szervezéséhez kevés pénzből:

1. Válasszd ki az optimális időpontot: Az esküvői szolgáltatók árai általában drágábbak a nyári hónapokban és a hétvégéken. Ha lehetséges, érdemes olyan időpontot választani, amely nem a legnépszerűbb, így az árak kedvezőbbek lehetnek.

2. Szervezzd a bulit egy ingyenes, vagy olcsó helyszínen: Egy esküvő szervezése általában a tökéletes helyszín megkeresésével kezdődik, annak ellenére, hogy a násznép sokkal inkább fog az ételekre, és a bulira visszaemlékezni. Ha nem zárkózol el attól, hogy esküvődet egy családi ház, vagy egy olcsóbb helyszín udvarán tartsd meg, sokat spórolhatsz. Mint, ahogy egy drágább helyszínt, ezt is saját igényeidre tudod szabni némi dekorációval. Azonban figyelj arra, hogy az időjárás változékony lehet, ezért érdemes előre felkészülni esernyőkkel és sátrakkal is.

3. Válassz DIY dekorációt: Az esküvői dekoráció nagyon fontos, hogy az est hangulatát megfelelően tükrözze, azonban az ára is magas lehet. Az egyik lehetőség az, hogy saját magunk készítjük el az asztali dekorációkat és a virágcsokrokat. Sok segítséget találhatsz az interneten, például a Pinteresten is.

4. Kérd meg barátaidat, hogy segítsenek: Az esküvői buli egyik legdrágább eleme az ételek és italok ára. Egy jó alternatíva az lehet, ha barátaid segítenek nektek az étel és az ital elkészítésében. Ha olyanoktól kérsz segítséget, akik szeretnek főzni és sütögetni, akkor biztos lehetsz abban, hogy finom ételek kerülnek az asztalra.

5. Válassz kreatív esküvői meghívókat: Az esküvői meghívók is nagyon drágák lehetnek, azonban léteznek kreatív és olcsó alternatívák is. Például elkészítheted a meghívókat saját magad vagy kérheted barátaidat, hogy segítsenek. Az interneten is találsz sok ingyenes sablont, amelyek segítségével egyszerűen elkészítheted a meghívókat. Erre talán a legjobb választás a Canva.com, bár ahhoz, hogy a prémium sablonokat is használhasd előfizetés szükséges, de 1 hónap ingyenes próbaidőszak van, ami bőven elegendő ahhoz, hogy elkészíthesd az esküvői meghívókat.

6. DJ helyett Spotify playlist: Ezt semmiképpen nem ajánlom. Olyan listát egyszerűen lehetetlen lenne összeállítani, amin minden zene a megfelelő időben szólna, így abba valaki(-k) biztosan belenyúlna. Abból pedig maximum veszekedés, de jó buli biztosan nem lenne. Egy DJ képes rögtönözni, és alkalmazkodni a vendégek zenei igényeihez. Interaktív, hangulatot teremt, professzionális eszközökkel rendelkezik, és nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az esküvő szórakoztató és emlékezetes legyen.

7. Keress szolgáltatókat a közelben: Az esküvői szolgáltatók árait nagyban befolyásolatják az üzemanyag költségek. Ha van lehetőséged helyi szolgáltatókat választani, akkor valószínűleg kedvezőbb árakat kaphatsz.

8. Légy rugalmas: Van, hogy egy terv nem jön össze, de fontos, hogy nyugodt és rugalmas légy, ha valami nem úgy sikerül, ahogy tervezted. Ha valami nem sikerül úgy, ahogy szeretted volna, akkor próbáld meg az adott helyzetből a legjobbat kihozni.

Összefoglalva, az esküvői buli szervezése kevés pénzből is lehetséges, ha odafigyelsz a költségekre és kreatív megoldásokat alkalmazol. Az ételek, italok és zene mellett azonban ne felejtsd el a fontosabb dolgokat, mint például a jó hangulatot és a vendégek jólétét. Ha pedig egy tapasztalt DJ-t szeretnél esküvődre kedvező áron, keress bátran elérhetőségeimen.