+36204672114 info@eskuvodj.net

Rólam

Pályafutásomat 14 évesen kezdtem, amikor némi szülői segítséggel megvásároltam az első DJ pultom. Annyira szerény technika volt, hogy a nálam tapasztaltabbak is csak verejtékezve tudtak rajta játszani. De megugrottam a feladatot, és 16 évesen már több közeli és budapesti club fellépésen voltam túl.

Később több éven keresztül házigazdaként szerepeltem több szórakozóhelyen. Mindeközben részt vettem számos születésnapi partin, jótékonysági retro partin, egyéb rendezvényeken amik ráébresztettek, hogy fiatal korom ellenére sokkal jobban szeretem a retro zenéket játszani, ezért ebbe az irányba mentem tovább.

Azóta esküvőkön, rendezvényeken és privát bulikon találkozhattok velem. Az elmúlt 16 évben számtalan eseményen vehettem részt, rengeteg emberrel találkoztam, rengeteg tudást és tapasztalatot sikerült gyűjtenem. Ezzel a hátam mögött tudom biztosítani azt, hogy a te bulidra mindenki mosollyal az arcán emlékezzen vissza.

A zenei repertoárban több tízezer dal szerepel, a 60-as évektől egészen napjaink slágereiig. IDE kattintva néhány bemutatkozó mixet is meghallgathattok tőlem!

zeneszám, amely folyamatosan bővül!

év tapasztalat!

%

pozitív visszajelzés!