+36204672114 info@eskuvodj.net

Rólam

Pályafutásomat 14 évesen kezdtem, amikor némi szülői segítséggel megvásároltam az első DJ pultom. Annyira szerény technika volt, hogy a nálam tapasztaltabbak is csak verejtékezve tudtak rajta játszani. De megugrottam a feladatot, és 16 évesen már több közeli és budapesti club fellépésen voltam túl.

Később több éven keresztül házigazdaként szerepeltem több szórakozóhelyen. Mindeközben részt vettem számos születésnapi partin, jótékonysági retro partin, egyéb rendezvényeken amik ráébresztettek, hogy fiatal korom ellenére sokkal jobban szeretem a retro zenéket játszani, ezért ebbe az irányba mentem tovább.

Azóta esküvőkön, rendezvényeken és privát bulikon találkozhattok velem. Az elmúlt 16 évben számtalan eseményen vehettem részt, rengeteg emberrel találkoztam, rengeteg tudást és tapasztalatot sikerült gyűjtenem. Ezzel a hátam mögött tudom biztosítani azt, hogy a te bulidra mindenki mosollyal az arcán emlékezzen vissza.

A zenei repertoárban több tízezer dal szerepel, a 60-as évektől egészen napjaink slágereiig. IDE kattintva néhány bemutatkozó mixet is meghallgathattok tőlem!

Gyakori kérdések:

Kérhetnek zenét a vendégek?

Természetesen igen! Hiszen nektek, és a vendégeknek zenélek. Igyekszem minden zenei kérést teljesíteni – természetesen a megfelelő keretek között. Rendelkezem Tidal integrációval, így ha az adott dal nincs meg, azt is gond nélkül tudom streamelni. 

Adhatunk kívánságlistát?

Igen. Sőt, szoktam is javasolni. Hogyha lehetőségetek engedni egy 20-30 zeneszámból álló listát állítsatok össze ami a ti és lehetőleg a vendégek kedvenceit tartalmazza. Illetve egy tiltólistát, amin azok a zenék szerepelnek amit nem szeretnétek hallani, nehogy véletlenül is megszólaljon egy olyan dal amit esetleg egy kellemetlen emlékhez köttök, vagy csak szimplán borsódzik a hátatok tőle. 

Játszol mulatós zenéket?

Nálam nem a stílus határozza meg, hogy egy zene jó vagy rossz, tehát ha van rá igény nagyon szívesen nyúlok a mualtóshoz is, de csak egy egészséges mértékig. Ha főként mulatós zenét képzeltetek el a bulira akkor biztosan nem én vagyok a ti DJ-tek. Ha pedig egyáltalán nem szeretnétek mulatóst, szerencsére van annyi jó zene, hogy gond nélkül végig lehet bulizni egy estét anélkül is. 

Ceremóniamesteri feladatokat is vállalsz?

Nem. Egyrészt az egy külön szakma, másrészt gyakorlatilag kivitelezhetetlen egyszerre ebben a két feladatkörben úgy helytállni, hogy az ne menjen valamelyik rovására. Esküvőkön egyébként is igyekszem minél kevesebbszer a mikrofonba szólni, hiszen ez rólatok és a vendégekről szól, nem pedig arról, hogy én milyen jópofa ember vagyok. Igyekszem a zenével fenntartani a jó hangulatot és pörgetni a bulit. 

Meddig szól a szerződés?

Általában hajnali 4 óráig szoktuk a szerződést írni, és a teljes időtartam legfeljebb 12 óra lehet (kivéve a Mini csomag esetén, ott 4 óra a rendelkezésre állási dő). Természetesen van lehetőség kevesebbre is szerződni, és hosszabbítani is. Fontos, hogy a be-, és kipakolás, valamint a technika összeállításának és bontásának ideje nem számít bele a rendelkezésre állás idejébe.

Van lehetőség hosszabbítani?

Igen. Általában amíg az első órát nem lépjük át, addig nem szoktam felszámolni extra költséget, de ezután már a szerződésben leírt felár fizetendő. 

Kell fizetnünk előleget?

Igen. A szerződés szerinti vállalási díj 30%-át szükséges fizetni előlegként. 

Más az elképzelésünk, mint a csomagok tartalma. Lehet kérni mást is?

Természetesen igen. Lehet kérni több és kevesebb szolgáltatást is. Ajánlatkérésnél írjátok meg pontosan mit szeretnétek, és az alapján fogom küldeni az árajánlatot. 

zeneszám, amely folyamatosan bővül!

év tapasztalat!

%

pozitív visszajelzés!